Počeo turnir u odbojci na pesku na Štrandu

Od danas do 8. jula, na Štrandu, najbolji odbojkaši Evrope boriće se za plasman i poene rang listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB) i nagradni fond od 25.000 evra.

Od danas do 8. jula, na Štrandu, najbolji odbojkaši Evrope boriće se za plasman i poene rang listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB) i nagradni fond od 25.000 evra.

Drugu godinu za redom, novosadski Štrand ugostiće najbolje odbojkaše na pesku sa Starog kontinenta na CEV Evropskom prvenstvu.

Za takmičenje se prijavilo 87 timova iz 29 evropskih zemalja. Ove godine, boje Srbije na Evropskom prvenstvu će braniti i 4 muške ekipe.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspeha, proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, potpredsednik OSS, organizovaće za najmlađe posetioce novosadskog turnira Vip Beach Masters školu odbojke na pesku, koju će moći da pohađaju svi zainteresovani mališani starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju nekog odbojkaškog iskustva ili ne.

Za školu nije potrebno prijavljivanje, već samo da deca dođu na terene na plaži Štrand. Vip Beach Masters škola odbojke biće organizovana u petak, 6. jula i subotu, 7. jula od 17 do 18 časova, kao i u nedelju 17. jula od 14 do 15 časova.

Ulaz je slobodan za sve posetioce, a mečevi i zabavni program će trajati tokom celog dana.

  • Gari

    04.07.2012 13:16
    @NS
    Stvarno katastrofa! Kako su samo smeli da stave "stadion" za odbojku na Strand?! Umesto da se radujete nekom poztitivnom desavanju, vi ga pljujete...
  • ns

    04.07.2012 11:36
    pa datumi škole se poklapaju sa datumima kada je na Štrandu exitov kamp, da li to znači da će i pored hiljada "dobrodošlih" kampera i njihove prateće opreme za život na Štrandu mesto zauzimati i stadion za odbojku, nezamislivo!!??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.