FOTO: Grad i Pokrajina zajedno ulažu u Novi Sad

Pokrajinski premijer Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišli su danas gradilište fabrike "Lear" u industrijskoj zoni IV, i tom prilikom konstatovali da se radovi odvijaju po planu i da će 1. novembra fabrika početi da radi.

Pokrajinski premijer je najavio i da će uskoro izaći i sa zajedničkom listom projekata koje će Vojvodina i Novi Sad zajedno finansirati i realizovati narednih godina.

- Ima mnogo toga da se radi u oblasti poslovne infrastrukture, komunalne infrastrukure, zatim nova zgrada RTV-a i mnogih drugih objekata. Mi ćemo u narednih mesec dana definisati te prioritete i obavestiti javnost o tome, a 2017. godina će biti godina u kojoj ćemo početi realizaciju tih projekata - naveo je Mirović.

Podsetimo, za izgradnju hale za potrebe fabrike "Lear" od 28.000 kvadrata Novi Sad daje četiri milijarde dinara.

  • Gde

    27.07.2016 08:56
    su
    Gde su ostaloj ekipi šlemovi, ej inspektori jel vi radite svoj posao?
  • PERA

    26.07.2016 09:10
    OSECA SE
    Ma jel to oni đagaju po cevi??Zato STAN propada.
  • ĐOKA

    26.07.2016 09:01
    MOST
    Miroviću i Vučeviću predlažem da izgradnju mosta prijave Ginisu za najduže građen most na svetu!JEDIINI PUNOLETAN MOST.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.