Vojvodina dočekuje Čukarički u poslednjem meču pred zimsku pauzu

Poslednju utakmicu u ovoj godini, fudbaleri Vojvodine igraju večeras na Karađorđu protiv Čukaričkog u okviru 21. kola Superlige.

Trener crveno-belih Nenad Lalatović smatra da Beograđani imaju odličan tim, koji ne zaslužuje mesto na tabeli na kom se trenutno nalazi. "Ne smemo da se opustimo, jer oni lako to mogu da kazne i posebno su opasni na gostovanjima", kaže on.

- Želimo da se pobedom oprostimo pred pauzu. Bićemo oslabljeni zbog žutih i crvenih kartona, a poseban problem je centralni deo odbrane. Ipak, daćemo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata - rekao je Lalatović i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

- Kako smo igrali tokom leta i jeseni, mislim da smo tu podršku zaslužili - poručio je strateg crveno-belih.

Fudbalerima Vojvodine, meč protiv Čukaričkog biće čak 31. zvanična utakmica ove polusezone, po čemu su tim koji je odigrao najviše utakmica u Srbiji ove jeseni. Utakmica počinje u 18 časova, a ulaznice su 300 za zapadnu, 200 za istočnu i 100 dinara za severnu tribinu.

U ostalim susretima 21. kola sastaju se: Radnik - Crvena zvezda, Partizan - Spartak, Novi Pazar - Borac, Bačka - Rad, Radnički - Metalac, Voždovac - Mladost i Javor - Napredak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti