Informacije o srednjim školama na jednom mestu

Svršeni osnovci od sada imaju lakši posao prilikom traženja prave srednje škole, jer je počeo sa radom prvi online informator o upisu.
Svršeni osnovci od sada imaju lakši posao prilikom traženja prave srednje škole, jer je počeo sa radom prvi online informator o upisu. Kako za 021 kaže glavni menadžer sajta Ljubiša Pavlović, portal se bavi kako osnovnim stvarima vezanim za upis, tako i drugim stvarima koje zanimaju osmake.

"Pored podataka o bodovima, upisu i cenama školarine, na našem sajtu se budući srednjoškolci mogu informisati i o ekskurzijama, nastavnom kadru i sličnim temama koje zanimaju đake", kaže Pavlović za 021.

On navodi da se informacije o školama prikupljaju tako što ovim ustanovama šalju upitnici sa detaljnim pitanjima, na osnovu čega zaposleni prave registar. Prema njegovim rečima, u indeksu portala postoji preko 500 kako državnih, tako i privatnih srednjih škola. "Prvi smo napravili i registar privatnih srednjih škola, gde zainteresovani mogu pročitati ono što ih zanima i o ovim institucijama, jer nigde ne postoje detaljne informacije o privatnim školama", kaže Pavlović.

U okviru sajta postoji i forum, gde se đaci i roditelji mogu informisati kako o pojedinačnim školama, tako i temama koje ih interesuju. Projekat je besplatan za sve korisnike i posetioce, a nalazi se na adresi http://www.srednje-skole.com/ . (M.S.)

  • 23.06.2013 22:33
    nije lose
  • Milosh

    23.05.2011 15:20
    korisno ...

    osnovci su pored treme za malu maturu sludjeni i izborom srednje skole, stvarno sam se pitao sto na jednom mestu ucenici ne mogu da razmene informacije, pozdravljam forum na sajtu gde se mogu naci korisne informacije za svaku skolu u Srbiji ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.