Zbog klizišta zabranjen saobraćaj na Ribnjaku

Gradska uprava za saobraćaj donela je Rešenje o privremenoj  zabrani saobraćaja na delu Donjeg puta u Ribnjaku.

Gradska uprava za saobraćaj donela je Rešenje o privremenoj zabrani saobraćaja na delu Donjeg puta u Ribnjaku.

Razlog zabrane je pokretanje klizišta nakon obilnih padavina u poslednjih desetak dana. Tačnije, došlo je do obrušavanja dela kosine puta i ispiranja materijala iz konstrukcije puta, što je ugrozilo bezbednost.

Utvrđena su neposredna oštećenja i obrušavanje ivičnjaka u približnoj dužini od oko 20 metara, dok je klizanje kosina utvrđeno na dužini od oko 50 metara.
Zabrana saobraćaja važiće dok se klizište ne sanira.

  • Stari GRad

    29.05.2010 10:02
    "Prodajem kuću na klizištu. Nije puno prešla..."

  • gobo

    28.05.2010 20:41
    e
    hehehe..pogledajte koja je namena tog prostora prema Gneralnom planu...nikad nije bilo stanovanje..yasto? pa zato st oje to kliziste...niko do dana danasnjeg nije hteo da svojim potpisom uradi studiju geomorfolosku i da kaze ljudi pa tu nije kliziste...ali sada nasa bajna zuta vlast hoce to da uradi...u tom slucaju cemo svi mi da placamo odstetu vlasnicima tih objekata ako se sruse...
  • za ocekivanje

    28.05.2010 16:25
    Nekada je Ribnjak bio manje naseljen, bio je pod vocem i drvecem, duz puta dolnjeg, bili su objekti ne tako gusto ispodizani sa jedne strane duz dolnjeg puta, samo je taj put postojao na kosini i na obali Dunava. Jedino sto se dogadjalo je plavljenje delova dvorista uz obalu reke,zadnjih godina je Ribnjak postao izuzetno atraktivan, starosedeoci su prodavali svoje parcele zbog poboljsanja sopstvenog standarda a novi vlasnici ne postuju cud prirode te su sve prilagodili sopstvenom uzivanju,i time pokrenuli kliziste.Javice se strucnjaci da komentarisu kako je klizista oduvek bilo na Fruskoj gori i pored Dunava, ne nije bilo oduvek, nego sa vadjenjem voca,vinograda i svega ostalog sto remeti sklad prirode te je doslo je do klizista.Niko nije iz cefa prodavao svoje placeve nego iz nuzde, danas se neprave sporne kako bi se ublazila snaga reke da ne odnosi obale ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.