Procurili najtraženiji filmovi na internetu

Na torent sajtovima pojavili su se snimci zimskih blokbastera odličnog kvaliteta.

 Procurili su, između ostalih, "Revenant“, "Omražena osmorka“, "Krid“ i "Stiv Džobs“.

Piratske grupe došle su do kvalitetnih snimaka i objavile ih pre njihovim bioskopskih premijera.

Revenant, koji je jedan od glavnih kandidata na narednoj dodeli Oskara, sa interneta je u samo jednom danu "skinut" 739.580 puta, dok je Tarantinova Omražena osmorka privukla 569.153 ljudi, prenosi Varajeti.

Spin-of bokserske sage Krid takođe je popularan na sajtovima za deljenje torenta sa 499 hiljada ljudi koji su za 24 časa došli do piratske kopije. Gardijanov novinar i kritičar Kalum Marš objašnjava da se ne radi o tajnom snimanju iz zatvorenih projekcija u bioskopima ili nečemu tako tajnovitom.

"Svake zime, studiji i distributeri šalju svoje najprestižnije naslove ljudima koji imaju moć da ih nagrade. Veliki broj ovakvih kopija se godišnje šalje širom SAD, pa čak i sveta. Ja ih takođe dobijam kao profesionalni kritičar. Trenutno pored sebe, na stolu, imam oko 50 ovakvih kopija filmova popu Spotlajt, The Big Short i Stiv Džobs", objasnio je Marš.

Autor: RTS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.