Recept za crnu limunadu

Osim što je ova limunada crna i samim tim posebnija od bilo kog drugog domaćeg napitka, oni koji je piju tvrde da čini čuda za organizam, jer ga čisti od toksina i pomaže u smanjenju masnoća.
Recept za crnu limunadu
Foto: 021

Ako vas odbija crna boja, imajte na umu da je ukus identičan ukusu obične limunade. Ovo piće se pravi od samo tri sastojka.

Glavni sastojak, onaj koji se i smatra "čudotvornim", je aktivni ugalj. On nema ukus, ali je veoma zdrav, jer pomaže da se naše telo oslobodi štetnih sastojaka i da se umanji nadutost. Takođe, stručnjaci ističu da ima sposobnost snižavanja nivoa holesterola i podmlađivanja kože.

Sastojci za crnu limunadu su:

- četiri čaše filtrirane ili flaširane vode

- 1/4 šoljice svežeg soka od limuna

- 1/4 kašičice aktivnog uglja (jedna tableta).

Pomešajte sve sastojke i po želji dodajte još limuna. Napitak poslužite hladan.

OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju - LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Lista 12 vrsta voća sa najmanje šećera

Mnogi ljudi unose više šećera nego što su svesni - iako ga najčešće povezuju s kolačima i gaziranim pićima, šećer se krije i u brojnim svakodnevnim namirnicama.

Minut pire: Koliko je zdrav?

Instant ili minut pire krompir se često doživljava kao brza i praktična zamena za domaći pire - samo dodate vodu ili mleko, malo promešate i gotovo.

Đelato ili sladoled: U čemu je razlika?

Iako na prvi pogled deluju isto, đelato i sladoled se značajno razlikuju — ne samo po ukusu, već i po sastavu, temperaturi, količini vazduha i načinu pripreme.