Napravili pivo s ukusom suzavca

Pivara "Dogfish Head" poznata je po tome što koristi zanimljive sastojke u pravljenju piva počev od svinjetine pa do Mesečevih meteora.
Ovaj put u saradnji sa sigurnosnom agencijom "Mace Security" stvorili su pivo koje nosi naziv "In Your Mace" i koje ima ukus suzavca.
 
"Od ovog piva definitivno će vam utrnuti usta. Jer verovatno niko od vas ni u snu ne bi pomislio da bi suzavac dao dobar ukus pivu, ali, vidite, na kraju postoji i takvo pivo", rekli su tvorci ovog napitka.
 
Ovo neočekivano pivo napravljeno je s glavnim sastojkom bibersprejom, koji se nalazi u samom suzavcu. Delimično sadrži i supstancu oleoresin capsicum, aktivni sastojak biberspreja.
 
"'In Your Mace' suzavac pivo jedno je od najzabavnijih saradnji koje smo dosad imali. Jako smo ponosni na našu malu kreaciju koju smo napravili s našim prijateljima iz 'Mace Security'", izjavio je kreator piva Sem Kalagion.
 
U prodaju će biti pušteno samo 200 boca od 750 ml suzavac piva i to od kraja februara.
 
Pravi ljubitelji piva moći će da probaju točenu verziju, ali samo u pivari u Miltonu u Delaveru, gde je pivo i prozvedeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.