Oaza luksuza

Veliko plavetnilo neba i mora koje uranja u beli pesak i tropsko rastinje - okruženje je u kome je smešten hotel „Royal Palm" na Mauricijusu. U ovom rizortu gosti će osetiti legendarnu toplinu žitelja ovog ostrva. Gde god da ste, na terasi svog apartmana, u jednom od tri čudesna restorana, ušuškani na plaži ili u luksuznom „klarinsovom" SPA centru, hotelsko osoblje će s potpunom posvećenošću činiti sve da se osećate kao kod kuće.

Mala hotelska plaža je savršeno mesto za sedenje i gledanje u kristalno bistru vodu. Ovaj hotel je mitska adresa Mauricijusa, na jednoj od najlepših ostrvskih plaža, kao stvoren za potpunu relaksaciju duha i tela. Hotel odiše diskretnim i rafiniranim luksuzom, s potpuno očuvanom privatnošću. Sofisticirani dekor i nameštaj čine smeštaj još ugodnijim. Svi apartmani su dekorisani u toplim prirodnim tonovima, s luksuznim mermernim kupatilima. Zidovi su puni suvenira koji im daju poseban šarm. Detaljima se naročito posvećuje pažnja: svakog jutra korpom svežeg egzotičnog voća poželeće vam se dobar dan. Kada je o kuhinji reč, čine je najbolji sastojci iz sveta i najbolji ostrvski proizvodi. U vrhunskoj hrani može da se uživa u jednom od tri fascinantna restorana, i to uz tradicionalni šou ili zvuke džeza.

„Klarinsov" SPA izgleda kao sa Matisove slike. Elegantan enterijer odvodi posetioce na zadivljujući Orijent svojim toplim bojama: varijacije crvene, senke narandžaste i oker... svi detalji su pažljivo odabrani kako bi atmosferi dali dah misterije, šarma, bogatstva i elegancije. Luksuz je svuda i u njemu može da se uživa čim se stupi na ostrvo. Na aerodromu goste će sačekati vozač s hotelskim „rols rojsom" - „srebrnim fantomom". Ovaj automobil posebno napravljen za potrebe hotela stvarno je i čudesna mogućnost za otpočinjanje nezaboravnog odmora na Mauricijusu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.