Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Opljačkali biblioteku, pa vratili ukradeno

Narodna biblioteka u Prokuplju opljačkana je, a zaposleni su danas otkrili pljačku, jer su lopovi sve ukradeno spakovali u kutiju i vratili, rekao je direktor biblioteke Dragan Barjaktarević.

Batrovci: Kolona kamiona duga četiri kilometra

Na graničnom prelazu Batrovci kolona teretnih vozila na izlazu iz zemlje duga je gotovo četiri kilometra, dok je na prelazu Šid došlo do normalizacije saobraćaja, saopšteno je danas iz Uprave carina.

Irig: Održan Sabor bibliotekara Srema

Srpska čitaonica u Irigu već po tradiciji bila je domaćin manifestacije koja okuplja bibliotečke radnike Srema, a, poslednjih godina, i bibliotekare Srbije.

Šesti oktobar

Sve se promenilo osim jednog: Srbija je i dalje u otužnom stanju.

FOTO: Lančani sudar 11 vozila u tunelu u Beogradu

Autobus na liniji 65 jutros je u Terazijskom tunelu u Beogradu, nešto pre 8.30 sati, naleteo na putničko vozilo, posle čega je došlo do lančanog sudara, u kome je 11 vozila oštećeno, rečeno je u MUP-u Srbije.

Sutra Skupština Vojvodine, smanjuje se budžet

Predlog rebalansa budžeta Pokrajine naći će se pred poslanicima na sutrašnjoj sednici Skupštine Vojvodine, kada će biti poznato koje obaveze pokrajinska vlada neće moći u potpunosti da ispuni zbog manjka sredstava.

Spreman račun za RTS taksu

Uprave Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine utvrdile su, u skladu sa zakonom, kako će izgledati obrazac uplatnice za taksu za javni servis, kao i obrazac zahteva za oslobađanje od plaćanje te obaveze.