Nestali tinejdžeri vraćeni kući

Tinejdžeri iz Niša koji su nestali 25. septembra vraćeni su u Srbiju iz Bugarske gde su pronađeni u jednom izbegličkom kampu.

Tinejdžeri iz Niša koji su nestali 25. septembra vraćeni su u Srbiju iz Bugarske gde su pronađeni u jednom izbegličkom kampu.

Bugarska policija i predstavnici ambasade Srbije u toj zemlji predali su decu na graničnom prelazu Gradina srpskoj policiji koja će narednih dana, u prisustvu zaposlenih iz Centra za socijalni rad, proveravati sve informacije u vezi sa njihovim nestankom.

Podsećamo da je niškoj policiji 25. septembra prijavljen nestanak Momčila Petkovića (17) i Anđele Stojnev (13) i počela je potraga za njima. U saradnji sa Interpolom, oni su pronađeni u izbegličkom kampu u Sofiji.

Nezvanično, dečak i devojčica su prešli granicu kod Knjaževca, prijavili se kao izbeglice u kampu gde su smešteni Iračani i dali lažna arapska imena. Navodno su ušli u proceduru za dobijanje statusa izbeglice.

Momčilo je otkrio svoje pravo ime kada mu je rečeno da će biti deportovan za Irak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija