Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Prodavali slike iz Janukovičeve vile

Beloruska služba bezbednosti (KGB) saopštila je danas da su uhapsili nekoliko osoba koje su pokušale da prodaju pet umetničkih slika velike vrednosti koje su ukradene iz rezidencije bivšeg ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča.

Islamisti nadomak Bagdada

Pripadnici ekstremističke Islamske države došli su danas na manje od dva kilometra od glavnog grada Iraka, Bagdada.

Dinar sutra isti

Dinar će sutra biti u stanju mirovanja prema evru, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 118,8509 dinara za jedan evro, objavila je NBS.

Sud za trgovinu organima van Kosova

Savet ministara EU naložio Euleksu da podrži da se izvan Kosova uspostavi poseban sud za postupke o trgovini ljudskim organima i drugim zločinima na Kosovu.

Radnik "Dijamanta" poginuo u viru suncokreta

Jedan radnik je poginuo, a jedan je povređen u nesreći koja se dogodila u preduzeću "Dijamant" a.d. u Zrenjaninu jutros oko četiri sata, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kakav je srpski radnik?

Srbi su apsolutni rekorderi po broju lažnih bolovanja i izostajanjima s posla, ne samo u regionu već i u Evropi.

Počela distribucija vakcine protiv gripa

Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" počeo je distribuciju vakcine protiv sezonskog gripa i one će u pojedinim domovima zdravlja biti dostupne već krajem sedmice.

Sremska Mitrovica: Prihod manji za osam odsto

Na 27. sednici Skupštine grada Sremska Mitrovica usvojen je izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu za prvih šest meseci tekuće godine, prema kojem je ostvareni prihod za oko osam procenata manji u odnosu na isti period prošle godine.

Od Uba do Lajkovca ponovo nema radnika

Gradnja deonice autoputa na Koridoru 11 od Ljiga do Preljine, koju radi azerbejdžanska firma, odvija se po planu, dok na deonici srpskih firmi od Uba do Lajkovca danas ponovo nije bilo radnika, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva.