Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Ješić smenjen zbog pregovora DS sa Tadićem?

Predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je da potpredsednik vlade Goran Ješić nije razrešen dužnosti zbog moguće saradnje DS-a sa NDS-om u Vojvodini, već da je Ješić ostavku javno podneo.

Udovički: Zakon o radu "izglasan" još na izborima

Potpredsednica Vlade i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički kaže da se o novinama kao što su one koje donosi Zakon o radu odlučuje kroz izbore, na kojima je većina građana glasala za reforme.

Rusima prodaju Železaru za jedan dolar?

Vlada Srbije i ruski holding Junajted grup (United Group), blizak vlastima u Rusiji, dogovorili su se o prodaji Železare Smederevo najverovatnije za jedan dolar, piše Blic.

Pančevo: Čekanje na rendgen oko 20 dana

Čekanje na rendgen snimanje u Radiološkoj službi Doma zdravlja u Zmaj Jovinoj ulici, koja radi pri Domu zdravlja, je smanjeno na 20-tak dana, od kada novi digitalni aparat radi punim kapacitetom.

Šešelj od tribunala traži 12 miliona evra odštete

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zatražio je danas od Haškog tribunala naknadu štete u iznosu od 12 miliona evra zbog neosnovanog pritvora pošto je u pritvorskoj jedinici tog suda već 11 i po godina.

Karipski koralni grebeni će nestati za 20 godina

Većina korala na Karibima mogla bi da nestane za 20 godina, prvenstveno zbog prekomernog ribolova i nestanka morskih ježeva, upozorile su danas Ujedinjene nacije i Međunarodna unija za zaštitu prirode (UICN).

Dinar sutra slabiji za još sedam para

Dinar će sutra nastaviti dvodnevni pad prema evru i to 0,1 odsto, ili sedam para, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 115,8409 dinara za jedan evro.

Obama najgori predsednik SAD u poslednjih 70 godina

Američki predsednik Barak Obama, koji se suočava sa još jednim teškim mandatom, izbio je u vrh liste najgorih lidera Sjedinjenih Američkih Država od Drugog svetskog rata naovamo, pokazuju rezultati ankete koji su danas objavljeni u SAD.