Info
14.05.2014.
14:07
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić veruje da će Parada ponosa ove godine biti održana, jer, kaže, postoji politička volja za to, a službe i državni organi radili su na smanjenju bezbednosnih rizika, što bi pomoglo da Prajd bude održan u sigurnom okruženju.
  • 15.05.2014 07:26
    @Anonimus - Ali
    Prajd nije stvar da li hoćemo ili nećemo i ne može se o održavanju odlučiti referendumom. To je test koji ili prolazimo ili ne. Do sada smo uvek padali na testu tolerancije i poštovanja ljudskih prava jer policijska država ne želi da šačicu fašista sat vremena drži pod kontrolom.
  • 14.05.2014 14:28
    Ali
    Postoji volja i da se parada NE ODRZI! I sta sad? Na silu cemo, pa ko bude jaci? A da se vec jednom raspise referendum pa da se sa tim zavrsi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna