Novosadski informativni portal 021

Projekti

VIDEO: Navijači "bombardovali" povređenog igrača

Za vreme jučerašnjeg derbija kiparskog šampionata između Omonije i Anartozisa, domaći navijači pogodili su "topovskim udarom" povređenog igrača i medicinsko osoblje koje mu je pružalo pomoć.

LSV očekuje zabranu Pokreta 64 županije

Temerinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozvao je nadležne da jasno kažu šta se dogodilo u subotu u tom mestu nakon objavljene informacije da su petorica pripadnika Pokreta 64 Županije uzvikivali nacističke pozdrave i parole, a potom i pretukli dvojicu mladića.

Ubuduće više pšenice, manje kukuruza

Ovogodišnja suša će podstaći mnoge proizvođače da izmene strukturu ratarske proizvodnje, pa će se povećavati površine pod strnim žitima kao što su pšenica, tritikale, ječam i ovas, a smanjivati površine pod kukuruzom, procenjuju stručnjaci.

Mihajlović spreman na analizu rada

Selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je da na tu funkciju nije došao zbog novca i ponovio da će otići ako se ekipa ne kvalifikuje na Svetsko prvenstvo 2014.

Devojke iz "Pusi rajota" premešetne u "zatvorski pakao"

Dve članice pank benda "Pusi rajot" premeštene su u ruske zatvorske kolonije poznate po surovim uslovima pošto je sud ovog meseca potvrdio presude kojima su osuđene na po dve godine zatvora, izjavila je danas njihov branilac.

Vlada pravi novi JAT

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da Vlada Srbije planira da formira novu avio-kompaniju očišćenu od dugova i obnovi flotu aktiviranjem starog ugovora sa "Erbasom".

Hilari dolazi da podrži Vladu

Poseta Hilari Klinton Srbiji 30. oktobra predstavlja neku vrstu podrške aktuelnoj vladi, kaže analitičar iz Vašingtona Obrad Kesić.

1.260 porodica oslobođeno plaćanja računa

Čak 1.260 domaćinstava u Novom Sadu dobilo je u septembru račun za komunalije sa iznosom nula u akciji Informatike kojom, oni koji redovno izmiruju dug, jedan mesečni komunalni račun ne moraju da plate.