Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Rok za preregistraciju oružja biće produžen

Skupštini Srbije biće upućen predlog izmene Zakona o oružju i municije, kojim bi rok za preregistraciju pištolja, pušaka i municije sa 5. marta 2020. bio pomeren za dve godine, a koji su potpisala tri poslanika, piše Politika.

Olja Bećković tužila autore emisije Hit tvit

U Višem sudu u Beogradu sutra će biti održano prvo ročiste po tužbi Olje Bećković, autorke emisije Utisak nedelje, protiv tuženih televizije Pink, Željka Mitrovića, Verice Bradić i Gorana Gmitrića, koautora emisije Hit tvit, potvrdio je za Danas njen pravni zastupnik Goran Draganić.

NUNS: Osuda napada predstavnika vlasti na Lekića i N1

Nezavisno udruženje novinara Srbije osudilo je "neprimerene uvrede" koje su funkcioneri i narodni poslanici vladajuće koalicije izrekli nakon prikazivanja dokumentarnog filma "Vladalac" o novinaru i bivšem predsedniku tog udruženja Slaviši Lekiću, akterima filma i Televiziji N1 koja ga je emitovala, saopštio je NUNS.

NUNS-ova nagrada od ove godine po Dejanu Anastasijeviću

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je da, uz podršku Ambasade SAD, petnaestu godinu za redom dodeljuje Nagradu za istraživačko novinarstvo, koja će se od ove godine zvati po izvrsnom novinaru Dejanu Anastasijeviću.