Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Osumnjičen za iznudu

Policija je uhapsila Sandra R. (1992) iz Petrovaradina, osumnjičenog za iznudu, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i nanošenje lakih telesnih povreda.

Trener "Novog Sada" prebačen na lečenje u Novi Sad

Trener košarkaškog kluba "Novi Sad" Nemanja Danilović (39), koji je zajedno sa igračem tog kluba Nenadom Grozdanićem (20) teško povređen u saobraćajnom udesu kod Lapova, prebačen je jutros na dalje lečenje u Klinički centar u Novom Sadu.

Huligani pretukli mladića

Grupa huligana sa fantomkama pretukla je šipkama 19-godišnjeg momka, u hamburgeriji "Bubi" kod stadiona Vojvodine, u ponedeljak oko 2 sata ujutru, saznaje Radio 021.

Domazetović bio u sukobu sa Magdom?

Banjo Domazetović, Nikšićanin koji se dovodi u vezu sa crnogorskom mafijom, a koji je u nedelju ubijen na Salašu 137, tokom devedesetih je u Mađarskoj služio zatvorsku kaznu zbog ubistva.

Novosadska deca razbojnici

Najčešća krivična dela koja izvršavaju maloletnici u Novom Sadu su krađe i zloupotreba droge, kaže rukovodilac Grupe za suzbijanje maloletničke delikvencije, Nenad Erdeljan.

Vučurović ubijen iz daljine

Velibor Vučurović, koji je u subotu ubijen na Bulevaru Jaše Tomića, ustreljen je iz daljine, a ne, kako se to u prvi mah pretpostavljalo, iz neposredne blizine, pokazala su balistička istraživanja.

Ponovo pljačka pošte

Naoružani maskirani razbojnik, uz pretnju vatrenim oružjem, opljačkao je danas popodne poštu na Trgu Marije Trandafil.

Policija i dalje traga za Bijelićem

Novosadska kriminalistička policija intenzivno traga za Branislavom Bijelićem (1979) iz Novog Sada, zbog sumnje da je prošle noći ubio Banju Domazetovića (1964) iz Subotice.

Vučurević ubijen greškom?

Novosadska policija traga za Bogdanom Bijelićem kojeg sumnjiči da je u nedelju rano ujutro ubio Banju Domazetovića na Salašu 137, dok je još uvek nerazjašnjeno ubistvo mladića Velimira Vučurevića koje se desilo iste noći na Bulevaru Jaše Tomića.

Preminuo radnik koji je pao sa zgrade

Šezdesetogodišnji Dragi Đorđević iz Surdulice koji je u petak pao sa zgrade u izgradnji, preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine, potvrđeno je Radiju 021 u ovoj ustanovi.

Pokušala ubistvo metalnom pumpom

Policija je uhapsila Jelisavetu P. (1967) iz Veternika, zbog pokušaja ubistva Velimira Bajca (1932), sa prebivalištem u Žablju, koji je, kao podstanar, živeo u Veterniku.

Zapalio se kamion na Vencu

Saobraćaj preko Iriškog venca bio je danas od 14:15h u potpunosti prekinut, jer se u blizini raskrsnice na Vencu zapalio kamion.

Nagovarali žrtvu da promeni iskaz

Kriminalistička policija je podnela krivičnu prijavu protiv trojice mladića, zbog osnovane sumnje da su pokušali da nagovore jednu devojku da promeni iskaz kojim jednog od njih tereti za silovanje.

Makabi ubedljiv protiv Partizana

Košarkaši Makabija savladali su Partizan 98:78 u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige i tako izjednačili rezultat u seriji na 1:1.

Učenici izazivali paniku

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv četvorice učenika Srednje poljoprivredne škole u Futogu, zbog osnovane sumnje da su lažno prijavljivali da su podmetnute bombe.