Novosadski informativni portal 021

Info - Svet

Zoo vrt u Napulju nema hrane za životinje

Finansijska kriza nije samo pogodila građane Italije - besparica je pritisla i zoo vrt u Napulju čija je uprava saopštila da može da hrani životinje još samo dva dana.

Danas izbori u Izraelu

U Izraelu se održavaju opšti izbori na kojima se očekuje pobeda Likuda premijera Benjamina Netanijahua i nacionalističke stranke Izrael naš dom.

Obama započeo drugi mandat

Američki predsednik Barak Obama položio je zakletvu na ceremoniji ispred Kapitol Hila u Vašingtonu, čime je započeo njegov drugi predsednički mandat.

SAD: Tinejdžer ubio celu porodicu

Američka javnost šokirana je još jednim slučajem brutalnih ubistava, a motivi zbog kojih je 15-godišnjak ubio roditelje, brata i dve sestre još se istražuju.

Sneg i ledena kiša remete saobraćaj u Evropi

Obilne snežne padavine i ledena kiša pogodile su velike delove Evrope i izazvale brojne probleme kako za vazdušni, tako i za drumski i železnički saobraćaj u Francuskoj, Nemačkoj i Britaniji.

Više od 80 ubijenih u Alžiru

Najmanje 81 osoba ubijena je tokom opsade postrojenja u Alžiru, gde su pronađene desetine tela, ali još nisu sva identifikovana.

"Asad neće još dugo ostati na vlasti"

Turski premijer Redžep Tajip Erdogan izjavio je da sirijski predsednik Bašar al - Asad neće još dugo ostati na vlasti, kao i da se sirijski narod bori protiv velike nepravde.