Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Vojvođanska vlada bez pet sekretarijata

Milorad Đurić, Atila Čengeri, Dušanka Sremački, Andor Deli i Tomislav Stantić juče su ponovo položili zakletvu u Skupštini Vojvodine pošto su izabrani za sekretare novoformiranih sekretarijata u Vladi Vojvodine.

Kampanja "Nek proradi hemija"

Danas je počela kampanja  "Nek proradi hemija" koja za cilj ima da buduće studente zainteresuje za studije ovog smera koji je inače deficitaran na tržištu rada.  

Trgovci tuže Grad

Udruženje trgovaca Novog Sada tužiće Grad posle presude Ustavnog suda Srbije, da je gradska Odluka o zabrani prodaje alkohola u trgovinama od 23 do 6 časova neustavna.

RT-RK strateški partner Zoran korporacije

RT-RK, jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti razvoja sistemskih programskih rešenja u domenu potrošačke elektronike, odabrana je za razvoj multimedijalnih aplikacija za ConnectedTV i STB uređaje od strane ZORAN korporacije koja prednjači na tržištu kompleksnih integrisanih kola za najmodernije TV prijemnike, STB i blu-ray uređaje.

Čistoća: Prevaranti na Telepu

Prethodnih dana na Telepu su građanima u kuće dolazile osobe koje su ih lažno obaveštavale o tome da moraju postojeće kante za otpad do kraja godine da zamene novim, saopštavaju iz "Čistoće".

Reflektori na Karađorđu već u maju

Radovi na izgradnji novog, modernog osvetljenja na stadionu "Karađorđe" trebalo bi da budu završeni tokom maja, nakon čega će se stvoriti uslovi da se utakmice FK Vojvodine i atletska takmičenja održavaju i uveče.

Svi na stoni tenis

Otvoreno prvenstvo Novog Sada u stonom tenisu za rekreativce zakazano je za 17. april u stonoteniskoj dvorani Spensa.

Poznata imena smenjenih pokrajinskih sekretara

U redukovanoj Pokrajinskoj vladi za čelnike novih fuzionisanih resora biće predloženi demokrate Milorad Đurić, Atila Čengeri i Dušanka Sremački, te Andor Deli iz Saveza vojvođanskih Mađara i Tomislav Stantić iz G17 plus.