Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Info centar za pomoć najstarijima

Starijim Novosađanima najpotrebnije su usluge nege i pomoći u kući, informacije u vezi sa lekovima, kao i različitim pravima i uslugama iz oblasti socijalne zaštite, pokazuju podaci Info centra za starije osobe.

Grad podstiče mlade na rekreaciju

Gradska uprava za sport i omladinu pokrenula je program "Požuri polako" sa namerom da mlade, uzrasta od 14 do 30 godina, animira da se što više bave sportom i rekreacijom.

Pritužbe na zakazivanje pregleda

Najviše pritužbi građana na rad zdravstvenih ustanova u Vojvodini odnosi se na zakazivanje pregleda što dovodi i do višemesečnog odlaganja, saopštila je Kancelarija vojvođanskog ombudsmana.

Vojvođanska vlada bez pet sekretarijata

Milorad Đurić, Atila Čengeri, Dušanka Sremački, Andor Deli i Tomislav Stantić juče su ponovo položili zakletvu u Skupštini Vojvodine pošto su izabrani za sekretare novoformiranih sekretarijata u Vladi Vojvodine.

Kampanja "Nek proradi hemija"

Danas je počela kampanja  "Nek proradi hemija" koja za cilj ima da buduće studente zainteresuje za studije ovog smera koji je inače deficitaran na tržištu rada.  

Trgovci tuže Grad

Udruženje trgovaca Novog Sada tužiće Grad posle presude Ustavnog suda Srbije, da je gradska Odluka o zabrani prodaje alkohola u trgovinama od 23 do 6 časova neustavna.

RT-RK strateški partner Zoran korporacije

RT-RK, jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti razvoja sistemskih programskih rešenja u domenu potrošačke elektronike, odabrana je za razvoj multimedijalnih aplikacija za ConnectedTV i STB uređaje od strane ZORAN korporacije koja prednjači na tržištu kompleksnih integrisanih kola za najmodernije TV prijemnike, STB i blu-ray uređaje.