Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Srce za srce četvoro mališana

Humanitarna akcija "Srce za srce" u organizaciji Rotaract kluba i kafića "The Pub" za pomoć deci oboleloj od teške Batenove bolesti održava se tokom cele nedelje.

Štrajk prosvetara pri kraju

Iako su prosvetni radnici ranije pretili da će obustaviti nastavu ukoliko im resorno ministarstvo zbog štrajka smanji plate, to se nije desilo.

Meštani Bocki prete protestom u gradu

Stanovnici Bocki, njih oko 300, koji su juče pre podne protestovali u svom naselju tražeći od gradskih vlasti da se reši problem vodovoda i kanalizacije, najavljuju da će se za nekoliko dana okupiti i pred Gradskom kućom.

SNP obeležava vek i po postojanja

Povodom 150 godina od osnivanja Srskog narodnog pozorišta, danas će u najstarijem srpskom teatru biti uručene nagrade zaslužnima za njegov uspešan rad, dok će na sceni "Jovan Đorđević" biti premijera opere "Pikova dama" Petra Iljiča Čajkovskog.

Gašenje svetla za planetu

U okviru akcije "Sat za našu planetu 2011" u Novom Sadu će u subotu uveče, u 20.30 sati, biti pogašena rasveta na više lokacija.

Nagrada novinarki Radija 021

Novinarka Radija 021 Vanja Đurić dobitnica je nagrade regionalnog festivala tv minijatura "Pres vitez" u kategoriji male i lokalne produkcije.