Novosadski informativni portal 021

Zabava

Stranku vređa Apolonov penis na novčanici

Liberalno-demokratska partija Rusije koju predvodi Vladimir Žirinovski traži da Centralna banka povuče iz opticaja novčanicu od 100 rubalja zbog vidljivog "spornog" telesnog detalja grčkog boga Apolona.

Prvi vanzemaljci koje sretnemo biće kiborzi

Suzan Šnajder, profesorka filozofije sa Univerziteta u Pensilvaniji, čiju je studiju "Alien Minds" (Mozak vanzemaljca) objavila Američka svemirska agencija (NASA), tvrdi da prvi vanzemaljci u susretu sa ljudima neće biti nikakvi "mali zeleni", već superinteligentni roboti, daleko superiorniji od nas.

Sneško Belić je greh u Saudijskoj Arabiji

Šeik Mohamed Saleh al-Munahid, jedan od uticajnijih verskih učenjaka Saudijske Arabije, ne smatra da zima sa sobom nosi i koji razlog više za dodatno uživanje, kao što je to recimo pravljenje Sneška Belića.

Pismo putnice Titanika na aukciji

Pismo koje je svojeručno napisala engleska aristrokratkinja koja je preživela nesreću Titanika i ukrcala se u skoro prazan čamac, zbog čega je po povratku kući doživela osude, prodaje se na aukciji u Americi.

VIDEO: Slon zaskočio automobil

Vozač automobila u kojem je bila i njegova porodica bio je primoran da se zaustavi kada se na sredini puta u Kao Jai nacionalnom parku u Bangkoku (Tajland) pojavio slon.