FOTO: Hiljade ljudi se vozilo metroom u gaćama

Aktivisti grupe "Improve Everywhere" organizovali su "15. vožnju metroom bez pantalona" širom Sjedinjenih Američkih Država.
Aktivisti grupe "Improve Everywhere" organizovali su "15. vožnju metroom bez pantalona" širom Sjedinjenih Američkih Država.

Ove godine "Vožnja metroom bez pantalona" privukla je veliki broj učesnika u mnogim delovima Njujorka. Više hiljada aktivista okupilo se na sedam različitih metro stanica, a onda su se polugoli vozili u metrou do Trga Union.

Aktivisti bez pantalona ležerno su čitali novine i knjige uživajući u vožnji ne obazirući se na začuđene poglede drugih, obučenih putnika.

Neki od aktivista plesali su na Trgu Union ne obazirući se na hladnoću, dok se pojedini izvodili akrobacije.

Osnivač grupe Improve Ewerywhere Čarli Tod na prošlogodišnjoj "Vožnji" rekao je da je cilj ove aktivnosti da se provede jedan slobodan i komičan dan.

  • Bane

    13.01.2015 10:49
    A mi i bez gaća ali sa Cecom
  • Građanin

    12.01.2015 19:07
    ...
    New York, free your mind and keep calm. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.