Prodavao mokraću turistima kao viski

Britanac Nikolas Stjuart (35) iz Blekpula uhapšen je jer je turistima u tom gradu prodavao lažni viski u kojem je umesto alkohola bila mokraća.
Britanac Nikolas Stjuart (35) iz Blekpula uhapšen je jer je turistima u tom gradu prodavao lažni viski u kojem je umesto alkohola bila mokraća.

Stjuart je piće prodavao po ceni od 10 funti (oko 13 evra). Pored viskija, on je prodavao i votku.

Analizama je utvrđeno da u flašama nije bilo alkohola, već obična voda pomešana sa mokraćom i izmetom. Ta pića bila zu opasna po zdravlje, jer su ljudi mogli da se zaraze ešerihijom koli.

Stjuart je kažnjen sa 70 dana zatvora i uslovnom kaznom od 12 meseci ukoliko napravi novo krivično delo. Njegov advokat je rekao da je Nikolas prodavao lažni viski jer mu je novac bio potreban kako bi mogao da kupi hranu.

  • 14.01.2015 14:53
    Ovo kao Boldrik u Crnom Guji.
  • Zastavnik I klase

    14.01.2015 13:07
    Živeli... hik...ups...
  • Je suis vinjakofil

    14.01.2015 12:45
    Realno - tu i nema neke razlike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.