Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

FOTO: Fotografije koje se pomeraju

Dvoje britanskih umetnika odlučili su da iskoriste od ranije poznati GIF format da bi napravili nekoliko slika, koje su zapravo "više od fotografije a manje od videa".

Tetovira se za mir u svetu

Indijski biznismen na svom telu ima više od 300 istetoviranih zastava različitih zemalja. Njegova namera je da promoviše mir u svetu.

Teretana za golaće

Stanovnici baskijskog gradića Arigoriaga u Španiji dobili su svoj prvi fitnes klub za nudiste. U klubu "Easy Gym" od sada mogu vežbati bez ijedne krpice na telu.

Skulptura kraljevskog para u glavi igle

Kraljevsko venčanje izazvalo je ogromnu pažnju medija, plemstva, "običnih smrtnika"... Profitiraju i tek će, trgovci i proizvođači suvenira, a Princ Vilijam i Kejt Midlton inspiracija su mnogim umetnicima.

Umesto prostitutki, zovite kaluđerice

Poljske katoličke kaluđerice iz dominikanskog reda krenule su u borbu za duše Poljaka, muškaraca i pokrenule specijalnu SOS telefonsku liniju koju reklamiraju porukom: "Umesto prostitutke, pozovite nas".

Spašeni polarni medvedići

Nakon što ih je majka napustila, dva polara medvedića ostali su prepušteni da se brinu sami o sebi. Bili su na ivici smrti kada su ih pronašli radnici zološkog vrta.

Tužio roditelje jer mu ne daju džeparac

Mladić iz Španije odlučio je da preko suda naloži roditeljima da mu mesečno isplaćuju 400 evra na ime džeparca, pošto su mu oni zapretili da mu više neće davati novac ukoliko se ne zaposli.

Na prodaju vazduh sa kraljevskog venčanja

Da je sve na prodaju svedoči i ideja Džejmsa Vata, koji će organizovati sakupljanje vazduha na dan venčanja Kejt Midlton i princa Viljema kako bi ga kasnije prodavao u flašama.

Elvis dobija park u Budimpešti

Gradsko veće Budimpešte odobrilo je planove za davanje imena Elvisa Prislija jednom malom parku tog grada, u znak sećanja na podršku "kralja rokenrola" antisovjetskoj revoluciji u Mađarskoj, 1956. godine.

FOTO: Kako izgleda zlatan bmw?

Ukoliko vas kojim slučajem ne impresionira zastrašujuća snaga BMW-a X5 čiji motor isporučuje 555 KS i omogućava mu da ubrza do "stotke" za samo 5,5 sekundi, takav automobil "lakiran" zlatom definitivno hoće.