VIDEO: Audicija za decu za 3D crtani film "Rio"

Audicija za dečije glasove u američkom crtanom filmu "Rio" biće održana 2. marta u beogradskom multipleksu "Kolosej", sa početkom u 11 časova.
Audicija za dečije glasove u američkom crtanom filmu "Rio" biće održana 2. marta u beogradskom multipleksu "Kolosej", sa početkom u 11 časova.

Zainteresovane devojčice i dečaci, uzrasta od devet do dvanaest godina, treba da dođu u pratnji nekog starijeg, zabave se na audiciji i nauče ponešto o glumi i načinu na koji se sinhronizuju crtani filmovi.

Glavni junak ovog ostvarenja je Plavko, retki papagaj koji živi u malom gradu u Americi, uveren da je poslednji pripadnik svoje vrste. Da stvar bude gora, Plavko ne ume ni da leti.

Ipak, sreća mu se osmehnula kada je na televiziji ugledao brazilskog naučnika koji tvrdi da na svetu postoji još jedna plava ara, ženka Biserka. Plavko i njegova vlasnica Linda odlučuju da na kratko napuste svoj udobni život i krenu na uzbudljivo putovanje u Rio de Žaneiro.

Žiri, koji čine reditelj sinhronizacije "Rija" Dragan Vujić Vujke kao i Jelena Petrović i Marko Živić, odrasli glumci koji su pozajmili glasove, odabraće jednu devojčicu i jednog dečaka koji će dati svoje glasove prvom sinhronizovanom crtanom filmu ove godine.

Zainteresovani za audiciju treba da se prijave na adresu rioaudicija@mcf.rs. U dopisu je potrebno naznačiti ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona. Broj učesnika i učesnica u audiciji je ograničen, tako da će prvenstvo imati oni koji se ranije prijave, navodi se u saopštenju.

Animirani film "Rio", novo ostvarenje tvoraca uspešnog "Ledenog doba" u Srbiji će premijerno biti prikazan 14. aprila, a glasove za taj film, pored Petrovićeve i Živića, obezbedili su i glumci Ana Sofrenović i Dragan Mićanović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.