Bot i starleta - CV kategorije

Bot i starleta su profesije svetle budućnosti koje imaju mnogo mogućnosti da postaju još svetlije.

Piše: Milan Ceković

Taj koji se daleko od svakog smislenog ubeđenja, navučen na suvu hranu, sakrije iza lažnog imena, zavuče u neki proračunati čopor, prepoznatljivo, po direktivi, polupismen plasira laž u cilju da uvalja nekoga u blato, ne bi li sebi obezbedio neki ćar u vidu uhlebljenja, poznat je u narodu kao BOT.

Taj mora da je iz očaja, egzistencijalno motivisan ogrezao u ljigavost. A, tužno je društvo u kojem je izlaz za mnoge mlade ljude da budu ljigavci. I to negde treba razumeti, očaj kao i pohlepa ubijaju ono dobro u ljudima. Opadanje je sad već moda, a bot je kao i starleta CV kategorija - oličenje snalažljivosti.

Razlika je naravno u nekim obeležjima posla. Bot zahteva ilegalu, a starlet oči uprte u nju.

Ima i ostalih detalja, recimo bot se uvlači u … A starleta ima atribute koji, kako bih vam objasnio, poseduju magnetnu silu privlačenja… Ma, nije ni važno, da se ne zapetljavam, duhovitost čas posla može postati banalnost. O nijansama se radi, isto kao kada su u pitanju umetnost i kič.

U svakom slučaju bot i starleta su profesije svetle budućnosti koje imaju mnogo mogućnosti da postaju još svetlije. Ubeđen sam do nivoa svetosti, kad već pominjem tolike svetlosti. U svakom slučaju primer stavke iz CV može ovako izgledati: od 2008 do 2012 obavljao sam posao bota za potrebe te i te stranke. Koordinirao sam malom grupom koja je pokrivala portale svih dnevnih listova.

Ili: u periodu januar - decembar 2015. učestvovala sam u tri rijaliti programa i svoje opšte poznate atribute pokazala sam više od 100 puta. Finalistkinja sam dva, a pobednica jednog rijalitija.

Vauuuuu, deluje baš spektakularno - genijalci u očima poslodavaca. Isplativije i efikasnije od svakog procesa studiranja. Starleta bar ima lak put do mnogih kabineta. Što se bota tiče i on ide stazama uspešnog života. Naravno, ako imate malu decu, lepo je naučiti ih da podele čokoladu sa drugima, ali, znajte, da se ne lažemo, ako se već kladite moje savet je: Objektivno-principijelan VS ljigavac. Slobodno igrajte iz dva u dva, sigurica.

  • Novosađanin

    17.12.2015 12:49
    Pitanje...
    Starlete su potrebe drustva u kom zivimo. One ne bi opstale da za njima ne postoji potraznja...Botovi takodje!
    Svaki put kada platis piće devojci koja je izbacila sise i dupe povecavas potraznju za staletama... Postavlja se pitanje, ko ne bi platio pice? Samo onaj ko nema?!
    Da je drustvo sredjeno, da svi imaju dovoljno para, pogotovo devojke, starlete ne bi bile potrebne (bar ne u toj kolicini)

    To je bar moje misljenje..
  • Zoran021

    17.12.2015 12:49
    profesija
    Zaboravljena je još jedna profesija.A to je navijač nekog FK.To je neko ko je niko i ništa ,a krije se iza neke mase koja fiktivno navija.A zapravo rdi neke sumnjive poslove za nekog političara.
  • jaaah

    17.12.2015 11:41
    Tacno tako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Mišljenja i intervjui

Kako da mi dete preživi Srbiju?

"U stalnom raskoraku kako vaspitavati decu: onako kako ja mislim da je ispravno ili onako kako će da preživi Srbiju", rečenica je koju sam pročitala negde na internetu.

Poslednja odbrana Piksijeva

Kada masa napada nekoga, imam prirodnu potrebu da pokušam da odbranim napadnutog, a pogotovo kada nekog napada ekipa iz Informera i ostalih "novinskih" redakcija.

Zveckanje nuklearnim naoružanjem

Nijedna od sukobljenih strana na istoku Evrope nije zadovoljna do sada postignutim na ratištu, a na svetskoj političkoj sceni sve češće se uočavaju naznake spremnosti za upotrebu nuklearnog oružja.

Šoping mol za manju bol

Opšte je poznato da tržni centri štapom i kanapom smišljaju nedelje nečega kako bi privukli što više novih i drugačijih posetilaca.

U slavu Štranda

Obale su mesta na kojima su nastajali gradovi. Danas su obale mesta ka kojima ljudi migriraju tokom leta. Istovremeno, na tom početku kopna zatvara se krug - tamo gde se gradio, tamo se i ruši grad.

Čega se stidite?

Gledam tako snimak te dece koja beže iz Master centra u nedelju napuštajući improvizovani SNS call centar.

Čovečanstvo protiv žrtava

Isprovociran nastavkom saradnje Diora sa Depom i novim videom gde Džoni šmekerski i u svom maniru najavljuje dolazak Diora na tiktok, jedan tviteraš napisao sledeće:

Napredne laži "pristojne Srbije"

Po naprednjačkoj logici, ako veći deo sveta nije prihvatio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, onda veći deo Srbije nije prihvatio ni Vučića, ni vlast naprednjaka.

Vučić za istoriju

Prošlost ume da bude neizvesna. Kako god buduća istorija izgledala, Aleksandar Vučić želi svoje mesto u njoj.

Nemo se zezamo

Evo prošlo je jednocifreno dana od završetka ovogodišnjeg najvećeg evropskog političkog festivala pod šaljivim sloganom "Ujedinjeni muzikom".

Čarape

Bilo je to jedno od uobičajnih jutara kada petočlana porodica u nekih pola sata pokušava da izađe iz stana i započne svoj dan po pravilima službe.

Muškarac ili medved u šumi?

Zarobljena u inception-u trendova na mrežama ovih dana mogu slobodno reći da je moje "Rimsko carstvo" – medved vs. muškarac u šumi.