Epl kao izvinjenje nudi jeftiniju zamenu baterije

Kompanija "Epl" izvinila se zbog usporavanja starijih modela "Ajfona".
Epl kao izvinjenje nudi jeftiniju zamenu baterije
Foto: Pixabay
U izjavi koja je objavljena na sajtu kompanije navodi se: "Znamo da osećate da vas je Epl izneverio. Izvinjavamo se. Nikada ne bismo nešto uradili da namerno skratimo trajanje bilo kog Epl proizvoda."
 
"Epl" je ranije priznao da je namerno usporavao starije modele telefona kako bi sačuvao trajanje baterije što je dovelo do povremenog gašenje telefona ili njegovog sporog funkcionisanja.
 
Kompanija sada najavljuje smanjenje cene za zamenu baterije svim korisnicima, "Ajfona 6" i novijih modela. Umesto 79 dolara, zamena baterije koštaće 29 dolara.
 
"Epl" će početkom 2018. učiniti dostupnim i novi IOS softver, preko kojeg će moći da se prati stanje i "zdravlje" baterije.
  • Nikola

    30.12.2017 15:01
    Baterija
    Gde ce moci u Novom Sadu da se zameni baterija po ovim uslovima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija