Putin: Niko nije vojno superiorniji od Rusije

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je danas da druge zemlje ne treba da imaju iluziju da mogu da postignu vojnu superiornost nad Rusijom.
Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je danas da druge zemlje ne treba da imaju iluziju da mogu da postignu vojnu superiornost nad Rusijom.

"Niko ne bi trebalo da ima iluziju da može da stekne vojnu superiornost nad Rusijom bilo kakvim pritiskom. Uvek ćemo imati adekvatan odgovor na takve avanture", rekao je Putin.

On je u saopštenju povodom nacionalnog praznika Dana branilaca otadžbine najavio značajna ulaganja u vojsku i naoružanje u tekućoj godini.

  • BTR

    21.02.2015 07:22
    volim ja vas, ali si takva budala kakvu svet odavno nije video. možda je gori samo majmunoliki.
  • Lazar i brat Jelesije

    21.02.2015 02:56
    @Anonimus
    Djubrov kompleksirani. Dobro si rekao, pocevsi od sebe.Nas brat Putin je nasa srpska dika, nada i spasenje.
  • Zubko

    21.02.2015 01:27
    @Anonimus
    Pokazivanjem zubića se čuva mir, kao da nisi u školi naučio, inače te tlače.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet