Crnogorski Telekom "svim snagama" pomaže Nepalu

Crnogorski Telekom se pridružio humanitarnoj akciji članica Dojče Telekom grupe, u pružanju pomoći stanovništvu Nepala, koje je nedavno pogođeno katastrofalnim zemljotresom.

Crnogorski Telekom se pridružio humanitarnoj akciji članica Dojče Telekom grupe, u pružanju pomoći stanovništvu Nepala, koje je nedavno pogođeno katastrofalnim zemljotresom.

Telekom neće naplatiti pozive iz fiksne mreže kao i pozive i sms iz mobilne pripejd i postpejd mreže, iz Crne Gore ka Nepalu, kao i roaming pozive iz Nepala koji ostvare korisnici koji eventualno pružaju pomoć na terenu.

Dojče Telekom, u čijem je sastavu i Crnogorski Telekom, prvo je donirao 50.000 evra organizaciji Ekšn Dojčland Hilf, koja pruža neposrednu pomoć na licu mesta u Nepalu, što se odnosi i na pomagače koji spašavaju povređene. Takođe, Dojče Telekom će pokriti i troškove rominga za svoje korisnike mobilne telefonije, kao i troškove za bilo kakve pozive iz Nepala prijateljima i rođacima u Nemačkoj, čemu se pridružio i Crnogorski Telekom.

Zemljotres koji se dogodio 25. aprila 2015. godine imao je katastrofalne posledice za Nepal. Broj mrtvih se popeo na više od 3.500. Iako su međunarodni napori da im se pruži pomoć u toku, postoje velike poteškoće zbog geografske situacije kao i uništene infrastrukture i svaka pomoć je dobrodošla.



  • btr

    05.05.2015 10:40
    Više bi uradili da su nazdravili u njihovo zdravlje. Je li to srpska firma?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet