VIDEO: Ogromna rupa "progutala" ljude na autobuskoj stanici

Na jednoj autobuskoj stanici u Kini iznenada se otvorila ogromna rupa koja je progutala četiri osobe koje su čekale prevoz.
Na jednoj autobuskoj stanici u Kini iznenada se otvorila ogromna rupa koja je progutala četiri osobe koje su čekale prevoz.

Zastrašujući snimak koji je napravila bezbednosna kamera prikazuje trenutak u kom su osobe koje su čekale autobus u Heilonđiang provinciji izgubile tlo pod nogama. Jedna žena ostala je zaglavljena uz čeličnu armaturu ispod površine asfalta. Snimak prikazuje i grupu prolaznika koji pokušavaju da spasu ljude koji su upali u rupu. Posle nekoliko minuta uspeli su da se izvuku.

Rupa je bila duboka dva metra i zauzimala površinu od 10 kvadratnih metara. Četiri osobe su završile u bolnici sa blažim povredama, a uzrok otvaranja tla još nije poznat.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet