Par iz Indije doleteo u SAD kako bi pretukao svoju snaju

Bračni par iz Indije doputovao je u 13.000 kilometara udaljenu Floridu kako bi "disciplinovali" svoju snaju, objavila je policija, prenosi BBC.
Jasbir Kalsi (67) i Bhupinder (62) doputovali su iz regije Pandžab u okrug Hilborou kako bi "savetovali i disciplinovali" suprugu svog sina. Njihovu snaju, Silky Gaind, pretučenu i punu modrica pronašli su policajci, nakon što je uspela da pošalje poruku svojim roditeljima o tome šta se događa. 
 
Njen suprug i njegovi roditelji sada se suočavaju s nekoliko optužbi, uključujući i onu za nanošenje telesnih povreda.  
 
Kada su policajci došli kako bi iz te kuće odveli Gaind i njenu jednogodišnju ćerku, roditelji njenog supruga sprečili su ih da uđu pa su morali da pozovu pojačanje.
 
Na saslušanju pred sudom Gaind je izjavila kako se zbog supruga boji za svoj život.
 
Njen svekar optužen je za teški napad nožem jer joj je držao nož pod vratom, dok je njen suprug optužen za nanošenje telesnih povreda. Obojica su optužena za protivzakonito pritvaranje i zlostavljanje deteta. Njena svekrva optužena je za porodično nasilje, ali i zato što nije prijavila zlostavljanje deteta.
 
 
  • haha

    06.09.2017 11:29
    Vrh .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet