Opet protesti u Zagrebu

U Zagrebu se i večeras održava antivladin protest čiji učesnici traže odlazak vlade i prevremene izbore.

U Zagrebu se i večeras održava antivladin protest čiji učesnici traže odlazak vlade i prevremene izbore.

Na Cvetnom trgu, odakle je kolona demonstranata krenula, nije bilo obraćanja prisutnima, a prva je destinacija Hrvatska narodna banka (HNB). Kolona u kojoj je između 1.500 i 2.000 učesnika prolazi oko bloka zgrada u kome je HNB, a ideja je da se tim potezom da podrška guverneru Željku Rohatinskom u njegovom vođenju finansijske politike. Kolona se pre toga uz skandiranje "Ovo je Hrvatska" zaustavila kod Hrvatske poštanske banke, jedine koja je još u pretežnom domaćem vlasništvu.

Novi transparenti u koloni su "Protiv koncesije - ne damo autoputeve" i "Autoputevi su vlasništvo svih građana Hrvatske".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet