Devočica se ubila da bi pomogla bratu i ocu

Mala Indijka Mamfi Sarkar (12) umrla je uzalud.
Mala Indijka Mamfi Sarkar (12) umrla je uzalud. Otrovala se kako bi donirala organe najbližima - bolesnom bratu bubreg, a ocu oči. Ali, roditelji su njenu oproštajnu poruku pronašli tek pošto su devojčicu kremirali!

Mala Mamfi je jednom prilikom čula dok su roditelji razgovarali kako samo transplantacija može njenom bratu Manoitu da spasi život, a ocu vrati vid. Posle toga je postala sve nemirnija, naročito što je bratu iz dana u dan bivalo sve gore, a otac je sve slabije video. Otac Mridul primao je minimalac, pa su troškovi lečenja za njih bili nezamislivi.
Tada je Mamfi odlučila da oduzme sebi život, a organe "ostavi" voljenima. Pokušala je da nagovori i svoju sestru Moniku da učini isto, ali je ova nije shvatila ozbiljno.

Kad je Monika otišla u školu, Mamfi je popila pesticid. Nešto kasnije je otrčala kod oca i rekla mu da je sanjala kako joj je neko dao otrov i da je boli stomak. Mridlu je odjurio u lokalnu bolnicu, ali devojčicino stanje se naglo pogoršavalo. Prebačena je u drugu bolnicu, u kojoj su već lekari mogli samo da konstatuju smrt.
Posle ovog događaja predstavnici lokalnih vlasti prikupili su novčanu pomoć za Mamfinog brata, kako bi im koliko toliko pomogli.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet