Berluskoni pao u kadi

Italijanski premijer Silvio Berluskoni okliznuo se u kupatilu i zadobio lakše povrede glave, izjavio je njegov lični lekar.
Italijanski premijer Silvio Berluskoni okliznuo se u kupatilu i zadobio lakše povrede glave, izjavio je njegov lični lekar.

Doktor Alberto Zangrilo rekao je da se premijer, koji se juče okliznuo u kupatilu, sada dobro oseća ali da je umoran. Novinarima je za incident prvi ispričao Berluskoni prilikom sinoćneg dolaska u parlament na glasanje zakona o budžetskom rebalansu. "Pao sam u kupatilu i udario u glavu, na podu je bilo nešto klizavo," rekao je Berluskoni novinarima koji su primetili da ima otekotinu i pitali ga šta se dogodilo.

On je rekao da ima bol u ramenu i da će ga po povratku u Milano pregledati Zangrilo. Po usvajanju zakona, italijanski premijer je otišao u bolnicu San Rafaele gde je podvrgnut snimanju na skeneru. Prema rečima nejgovog lekara utvrđeno da je imao kontuziju, ali da nije pretrpeo nikakve ozbiljnije posledice.
  • Livorno

    16.07.2011 11:07
    Berlusconi pezzo di merda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet