Uzrok smrti Ejmi Vajnhaus ostaje nepoznat

Završena je obdukcija tela Ejmi Vajnhaus, ali će uzrok smrti do daljeg ostati nepoznat.  
Završena je obdukcija tela Ejmi Vajnhaus, ali će uzrok smrti do daljeg ostati nepoznat.

Kako je "Miror" objavio na svom sajtu, pred tribunalom za sudsku medicinu u Londonu održano je dvominutno ročište na kojem je patolog Šeron Daf podnela izveštaj da je obdukcija završena i da su uzeti uzorci za toksikološke i mikroskopske analize. "Policija je ispitala mesto smrti i nije našla ništa sumnjivo" - rekla je Šeron Daf.

Porodici Ejmi Vajnhaus je potom dozvoljeno da preuzme telo radi sahrane. Sledeće ročište pred tribunalom za sudsku medicinu zakazano je za tek 26. oktobar.

Šest sati ležala mrtva

Pevačica Ejmi Vajnhaus umrla je sama u svom krevetu, njeno telo je pronađeno nakon šest sati, a policija nije pronašla drogu u kući, preneli su danas britanski mediji. Poslednja osoba sa kojom je Vajnhausova tog dana razgovarala bio je njen telohranitelj, kome je oko 10 sati ujutro rekla da joj se spava i da želi malo da prilegne. Kasnije, oko 16 sati, ona je pronađena mrtva.

Neimenovani izvor iz policije rekao je da droga nije nađena ni na jednom spratu kuće. "Doktor je bio srećan zbog njenog stanja kada je otišao od nje u petak uveče. Za manje od 24 sata, ona je bila mrtva", rekao je neimenovani izvor za britanske medije. Izvor je još napomenuo da će se tačan uzrok Ejmine smrti znati kada policija dobije rezultate toksikoloških testova , "što može trajati nedeljama". U međuvremenu, u medijskim izveštajima pojavile su se brojne spekulacije od toga da je za njenu smrt direktno odgovoran "jak koktel" nekoliko narkotika koje je kupila od lokalnog dilera u petak uveče, do toga da je pevačica bila u teškom stanju zbog raskida veze sa Regom Trevisom (34).

Roditelji preminule pevačice žele svoju ćerku što pre da sahrane, jer tako nalaže jevrejski običaj. Iako će lekari početi obdukciju danas posle podne, a rezultati se mogu čekati i mesec dana, prema jevrejskim zakonima, telo pokojnika mora da se sahrani što pre.

Nezavršen treći album preminule pevačice Ejmi Vajnhaus najverovatnije će biti objavljen. Nove pesme su u većini snimljene u demo formatu, ali ima dosta materijala, piše Dejli Telegraf. Ipak, roditelji Vajnhausove, Mič i Dženis imaće presudnu reč o tome da li će materijal sa novog albuma biti objavljen ili neće. Prodaja albuma Ejmi Vajnhaus porasla je za 37 odsto od subote do nedelje, a očekuje se da će se taj trend nastaviti.

Vajnhaus je poslednji koncert održala u Beogradu 18. juna, kada je na scenu izašla u pijanom stanju, a nakon toga je obustavila evropsku turneju.

  • 21114

    25.07.2011 12:50
    Keith Richards je u vise navrata porucio Amy da malo povuce rucnu i da se iskulira, a kad ti to kaze covek koji je celog svog zivota na kojekavim opijatima i alkoholu, to onda ima svoju tezinu. Nazalost ostadosmo bez sjajnog zenskog vokala i kao sto neki covek rece na BBC-u neki dan: " Nazalost ostali smo bez 20 godina dobre muzike".
    Pocivaj u miru Amy. Cheers!
  • :(

    25.07.2011 12:35
    gubitak
    Ogromna šteta za takav talenat i mlad život.
    Nije imala snage da se bori sa takvim tempom života.
    Neka je andjeli čuvaju.
  • 25.07.2011 08:42
    :(((

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet