Sa troje dece živeli u autu punom smeća

Dvoje Amerikanaca koji su sa troje male dece živeli u automobilu na parkingu supermarketa "Volmart" uhapšeni su preključe nakon anonimne dojave.
Dvoje Amerikanaca koji su sa troje male dece živeli u automobilu na parkingu supermarketa "Volmart" uhapšeni su preključe nakon anonimne dojave.

Džastin Hamilton (31) i Kristin Haris (26) ispričali su policiji kako su se posvađali sa rodbinom i nisu imali gde da odu. Hamilton je prvo rekao da su u kolima proveli tri dana, da bi posle rekao kako su samo jednu noć prespavali u njima.

Policija je na parking "Volmarta" došla posle anonimne prijave i otkrila jednogodišnjeg dečaka kako spava u kolima punim đubreta, a pronađene su i tablete i flaša tekile. Dvojica dečaka, stara godinu dana i četiri godine, predata su socijalnoj službi, dok je zbog 7-godišnje devojčice pozvana hitna pomoć, jer su otkrivene opekotine na njenim leđima.

"Reč je o samo jednom danu i ćerka je bila na suncu nekoliko sati. Nikad nisam zanemarivala svoju decu, možete da pitate bilo koga", rekla je Kristin povodom ćerkinih opekotina, dok je otac poručio da ih je zadobila jer su ceo dan proveli na pedalini na jezeru, i da im je porodični lekar za to dao losione.

Hamilton je ovim inače prekršio uslovnu kaznu zbog pokušaja prodaje kokaina u aprilu ove godine, ali i posedovanja lažne vozačke dozvole. Kristin je takođe ranije osuđivana zbog posedovanja droge i krađe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet