VIDEO: Sudija slagao pasijans tokom suđenja Brejviku

Televizijske kamere snimile su jednog od sudija kako usred suđenja norveškom masovnom ubici Andersu Behringu Brejviku igra pasijans na kompjuteru.
Televizijske kamere snimile su jednog od sudija kako usred suđenja norveškom masovnom ubici Andersu Behringu Brejviku igra pasijans na kompjuteru.

Dnevnik Verdens gang objavio je na sajtu fotografiju kompjuterskog ekrana na kojem se vidi da je sudija Ernst Hening Ejelsen očigledno usred igrice, dok svedok, švedski profesor Matias Gardel, daje iskaz.

"Sudije pažljivo prate ono šta se govori i šta se iznosi u sudnici", rekla je agenciji Frans pres portparolka suda u Oslu Iren Ram. Ona je dodala da "postoje različiti načini da se ostane skoncentrisan", a kako dodaje AFP, sudija nije demantovao da je igrao igricu tokom suđenja.

Brejviku se sudi za ubistvo 77 osoba uglavnom mladih u julu 2011. godine.

  • Scotch Bonnet

    05.06.2012 23:01
    Time
    Presuda se zna unapred a ovo sudjenje je samo pro-forma.
  • 100 evra

    04.06.2012 17:36
    Klosarcina.
  • Milan

    04.06.2012 16:24
    Bravo za Sudiju
    Taj lik kome se sudi je najveci zlocinac 21 veka,po mom misljenju. Treba biti izuzetno jak i ostati normalan slusajuci i gledajuci ga. Tako to sto radi sudija je totalno opravdano,a i onako mu je vec presudjeno. Neka gori u paklu .....!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet