Ponovo pucnjava u Aurori, četvoro mrtvih

Četiri osobe, među kojima i naoružani napadač, ubijene su posle višečasovnog obračuna sa policijom u jednoj kući u naselju Aurora, saveznoj američkoj državi Kolorado, saopštili su danas zvaničnici.
Četiri osobe, među kojima i naoružani napadač, ubijene su posle višečasovnog obračuna sa policijom u jednoj kući u naselju Aurora, saveznoj američkoj državi Kolorado, saopštili su danas zvaničnici.

Policijski zvaničnik Kasidi Karlson rekao je da je pozvan specijalni tim kada su se u oko tri sata posle ponoći čuli hici iz kuće u Aurori.

Istražitelji su rekli da su tri žrtve najverovatnije ubijene nekoliko sati pre nego što je došla policija.

Karlson je rekao da je osumnjičeni pucao na policajce oko osam sati i petnaest minuta i da je ubijen oko 45 minuta kasnije, kada je policija ušla u kuću. Nije jasno da li je policija ubila osumnjičenog ili se on ubio sam.
Motiv ubistava nije poznat.

Peta osoba, žena, pobegla je sa lica mesta nepovređena pre nego što je došla policija i rekla da je u kući videla tri osobe za koje je verovala da su mrtve, rekao je Karlson.

Policija je odbila da objavi ime osumnjičenog kao i imena žrtava, ali je poznato da među njima nije bilo dece.
Pre šest meseci, u tom mestu je naoružani napadač ubio 12 osoba u bioskopu, na premijeri novog filma o Betmenu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet