Herald Tribjun menja ime

Njujork tajms menja ime njegovog Internešnel herald tribjuna u "Internešnel Njujork tajms", čime ukida globalni brend koji vuče tradiciju još od 1887.

Njujork tajms menja ime njegovog Internešnel herald tribjuna u "Internešnel Njujork tajms", čime ukida globalni brend koji vuče tradiciju još od 1887.

List će pod novim imenom početi da izlazi tokom ove godine, saopštio je Njujork tajms, koji će o ovoj promeni objaviti više detalja narednih meseci, tokom tranzicionog perioda.

"Postoji značajan potencijal za rast pretplatnika Njujork tajmsa van Sjedinjenih Država", izjavio je izvršni direktor Tajmsa Mark Tomson i dodao da je sada "pravi trenutak" za promenu imena IHT-a u Internešnel Njujork tajms, kako bi se kreirao jedinstveni globalni medijski brend.

Dnevnik Njujork tajms sada zarađuje više od svojih čitalaca nego od reklama, zahvaljujući pretplati na svoje internet-izdanje, koja sada ima više od 640.000 korisnika. Kao i Njujork tajms i Herald tribjun ima takozvani "pejvol" (paywall), koji znači da čitaoci moraju da plate, ako žele da pročitaju sve tekstove na internet-izdanju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet