Makedonija: Imigranti napadnuti sačmarom, jedan poginuo

Jedan imigrant je ubijen, a tri su hospitalizovana sa ranama zadobijenim sačmarom u Makedoniji, u blizini granice sa Srbijom, saopštila je makedonska policija, a preneo AP.
Jedan imigrant je ubijen, a tri su hospitalizovana sa ranama zadobijenim sačmarom u Makedoniji, u blizini granice sa Srbijom, saopštila je makedonska policija, a preneo AP.

Muškarci, koji nisu identifikovani, ali za koje se pretpostavlja da su iz Avganistana, pronađeni su danas pored autoputa u blizini sela Tabanovce na severu Makedonije, navedeno je u policijskoj izjavi.

Policija je vodila istragu na osnovu izveštaja da su muškarci upali u zasedu nakon prelaska granice.

Povređeni migranti su prebačeni u bolnice u makedonskoj prestonici Skoplju, ali detalji vezani za njihovo zdravstveno stanje još nisu dostupni.

  • 16.07.2013 21:00
    Šiptarska mafija likvidirala konkurentske kurire.
  • Kalauz

    16.07.2013 19:24
    Da nije nešto novo?
    Mađarska je uvela neke rigorozne mere u zatvorima gde drža azilante i sada je mimoilaze. Da nisu i Makedonci nešto novo naumili?
    Koliko vidim njima je jako lepo ovde kod nas i kad sa svojim pričaju telefonom sve se smeškaju i kao da i njih zovu da dođu. Neka samo dolaze mi će mo za njih naći smeštaj, posao i školovaćemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet