Troje ranjeno u pucnjavi u školi

Najmanje tri osobe ranjene su u pucnjavi koja se dogodila u srednjoj školi u Pitsburgu, u američkoj državi Pensilvaniji, oko 15 časova po lokalnom vremenu.

Najmanje tri osobe ranjene su u pucnjavi koja se dogodila u srednjoj školi u Pitsburgu, u američkoj državi Pensilvaniji, oko 15 časova po lokalnom vremenu.

Prema rečima zaposlenih u školi, napadač je došao iz šumice koja se nalazi nedaleko od škole, pucao i pobegao ponovo u šumu.

Jednom mladiću od 17 godina metak je okrznuo glavu. Nalazi se u lokalnoj bolnici i u stabilnom je stanju. Drugi učenik je pogođen u vrat i rame, a treći u nogu i stopalo. Kako javlja lokalna stanica CBS-a, povređeni nisu životno ugroženi.

Policija je uhapsila jednog šesnaestogodišnjaka osumnjičenog da je pucao. Kažu da je moguće da je ovaj incident povezan sa sličnim koji se u ovoj školi dogodio u oktobru, a nakon kog je, kako dodaju, pojačano obezbeđenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet