Pilot poginuo u sudaru aviona

Pilot finskih vazduhoplovnih snaga poginuo je kada su se tokom leta sudarila dva aviona za obuku, saopštile su bezbednosne snage te zemlje.

Pilot finskih vazduhoplovnih snaga poginuo je kada su se tokom leta sudarila dva aviona za obuku, saopštile su bezbednosne snage te zemlje.

Sudar dva aviona za obuku desio se iznad slabo naseljene oblasti u zapadnoj Finskoj, po dobrim vremenskim uslovima, na visini od 1.500 metara.

Jedan pilot se uspešno katapultirao i prevezen je u bolnicu, gde mu je ukazana pomoć zbog povreda koje nisu opasne po život, naveli su zvaničnici. Još nije utvrđeno da li je drugi pilot, čije telo je pronađeno posle višesatne potrage, uopšte pokušao da se katapultira.

Radi se o 30-godišnjem letačkom kapetanu, koji je iskusan pilot za obuku, saopštile su vazduhoplovne snage Finske.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet