Putin: Nismo izazvali krizu na Krimu

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija nije izazvala krizu na Krimu.
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija nije izazvala krizu na Krimu.

Obraćajući se zvaničnicima Paraolimpijske asocijacije u Sočiju, predsednik Rusije je rekao da "Rusija nije inicirala, niti je izazvala teške okolnosti s kojima ste svi upoznati", misleći na krizu u Ukrajini.

On se zahvalio zvaničnicima Paraolimpijske asocijacije što su "ostali van politike".

  • Y

    13.03.2014 19:46
    Henri Kisindžer
    Ovaj američki "spoljnopolitički vuk" dao je najrealniju ocenu situacije u Ukrajini, kao i istorijskih okolnosti koje deluju u sadašnjosti, kao i o greškama Zapada u politici prema Ukrajini (EU, USA, pridruživanje Ukrajine NATO savezu), jednako kao i o greškama ruske politike prema toj bivšoj sovjetskoj republici. Njegovo mišljenje (objavljeno na vašem portalu pre 4 - 5 dana) moglo bi biti ključ za rešavanje ukrajinske krize. Na žalost, politika kakvu danas vode sve svetske sile suviše je kratkovida, previše maksimalistička u svojim interesima, tako da Ukrajinu najverovatnije čekaju dramatični događaji, koji će dovesti do njenog cepanja na Istočni (proruski) i Zapadni (prozapadni, i antiruski) deo. Žao mi je Ukrajinaca (i onih "istočnih", i onih "zapadnih") zbog stradanja kroz koja će proći. Ali, apetiti velikih sila ne vode računa o običnom čoveku.
  • Planinac

    13.03.2014 18:14
    IZAZIVAČI SVIH KRIZA SU S A D I NATO
    Izazivači svih kriza su SAD, NATO a u poslednje vreme i Evropska unija. Davno, Korejaa u novije vreme Iran, irak, Srbija, jaLibija, Sirija i drugi a sada Ukrajina - tosu strateške tačke SAD na planu kolonijalizma i otvaranja novih tržišta za prodaaju i trošenje ogromnog vojnog arsenala koji proizvodi. EU to svesrdno podržava sa ciljem maksimalnog slabljenja Rusije, kako bi se lakče dokopali njenih prirodnih bogatstava i...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet