Sporazum Crne Gore, Albanije i Kosova o granici

Crna Gora, Albanija i Kosovo sporazumele su se o zajedničkoj tromeđi, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova u Podgorici.
Crna Gora, Albanija i Kosovo sporazumele su se o zajedničkoj tromeđi, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova u Podgorici.

Predstavnici komisija tri države su u glavnom gradu Crne Gore parafirali sporazum o "tački susreta državnih granica tri države, koja je obeležena tromeđnom graničnom oznakom" i o njenom održavanju.

Na sastanku je postignut i dogovor o sprovođenju sporazuma o održavanju graničnih oznaka duž crnogorsko-albanske granice, potpisan u Podgorici 2009. godine.

Razgovaralo se i o nastavku utvrđivanja državne granice između Crne Gore i Kosova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet