VIDEO: Nasrnuo na premijera Britanije

Jedan Englez (28) u Lidsu, na severu Engleske, zaleteo se na britanskog premijera Dejvida Kamerona i pokušao da ga obori na zemlju, u čemu ipak nije uspeo.
Jedan Englez (28) u Lidsu, na severu Engleske, zaleteo se na britanskog premijera Dejvida Kamerona i pokušao da ga obori na zemlju, u čemu ipak nije uspeo.

Obezbeđenje je premijera nakon ovog pokušaja žurno uguralo u službeni automobil.

U saopštenju policije Zapadnog Jorkšira se navodi: "Jedan 28-godišnji stanovnik Lidsa je nakratko uhapšen nakon što se približio grupi ljudi u kojoj se nalazio premijer. On, međutim, nije predstavljao nikakvu pretnju po premijera, pa je nakon provere indentiteta ubrzo pušten na slobodu."

Zvanični London je u avgustu podigao nivo obezbeđenja zbog opasnosti od terorizma usled pretnje koju predstavljaju džihadisti Islamske Države, koji su zauzeli velika područja Sirije i Iraka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet