Turisti se iz Grčke vraćaju preko Bugarske

Grupa turista koja će se večeras vratiti iz Grčke u Srbiju neće ići preko Makedonije, nego će se vratiti preko Bugarske.

Grupa turista koja će se večeras vratiti iz Grčke u Srbiju neće ići preko Makedonije, nego će se vratiti preko Bugarske.

Većina turističkih autobusa sa našim turistima koji preko agencija organizovano idu na letovanje u Grčku kreće nakon 15. maja, tako da, kako se saznaje, samo jedan autobus treba večeras da se vrati, a on će biti preusmeren preko Bugarske.

U Nacionaloj asocijaciji turističkih agencija Srbije kažu da su turisti u kontaktu sa našim konzulatom u Skoplju.

- Večeras će ova grupa turista zaobići Makedoniju i vratiti se preko Bugarske, a za ostale turiste videćemo sutra. Put je samo trenutno zatvoren dok se izvodi akcija, tako da mislim da neće biti probema u narednom periodu - kaže za Blic Milan Lainović, potpredsednik UO YUTA.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija