Novosadski saobraćajac poginuo na motociklu

Tridesetjednogodišnji policajac Milimir Mišanović iz Begeča poginuo je danas popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Sajlovo - Veternik.
Tridesetjednogodišnji saobraćajni policajac Milimir Mišanović iz Begeča poginuo je danas popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Sajlovo - Veternik.

On je bio zaposlen u novosadskoj policijskoj upravi.

Kako za 021.rs kaže portparolka Hitne Mirjana Bursać, njihova ekipa je brzo došla na mesto nesreće, ali je samo mogla da konstatuje smrt nesrećnog mladića.

Do sudara je došlo kada je na motocikl koji je vozio Mišanović naleteo "folksvagen polo" koji ga je odbacio dvadesetak metara dalje u kanal kraj puta. Od zadobijenih povreda, policajac je preminuo na licu mesta.

Prema prvim informacijama, najverovatniji uzrok sudara je neustupanje prava prvenstva prolaza jer je navodno "polo" izleteo ispred motocikla koji se kretao glavnim drumom. Nastradali mladić je u novosadskoj policiji radio nekoliko godina, a iza sebe je ostavio dvogodišnje dete.

U trenutku nesreće nije bio na dužnosti već je bio na putu ka kući.

  • 13.05.2015 12:51
    Uvek sam se pitala zašto na tom putu nikad nema policije. Sigurno će to da se promeni sada ... iskreno saučešće za porodicu ...
  • dule

    13.05.2015 06:26
    Anonimus
    "Sada ce policija da vidi plodove svog rada kada jos jedan ubica za volanom dobije 2 godine zatvora pa uslovnu..."

    Ne mogu da ne primetim da su to plodovi rada korumpiranog pravosuđa, a ne policije. Ali što kažeš, valjda će sada krenuti da hapse sudije i advokate konačno.


    1) Pre nekih 5-6 godina, jedan prilično bogati novosađanin, ubijen od alkohola izaziva saobraćajnu nesreću. Policija dolazi, a malo posle nje dolazi i njegov vozač (čovek ima svoju firmu) i najnormalnije umesto gazde duva i na njega se piše prijava. Jes' da niko nije bio povređen ali za ovo nije bilo krivo pravosuđe.

    2) Koliko često vam se desilo da vi ili neko koga znate napravi prekršaj i umesto kazne prođe sa jednom crvenom?

    3) Koliko često ste videli saobraćajnu policiju da koristi zaostale ili zbunjujuće postavljene saobraćajne znakove za naplaćivanje kazni? Umesto da skrenu pažnju nekom da oni predstavljaju opasnost za učesnike oni ih koriste za deranje raji kože sa leđa?


    Za sve ovo navedeno nije bilo krivo pravosuđe.
  • GAGANS

    12.05.2015 11:13
    SAUČEŠĆE
    žao mi je svakog života, vozač sam i užasno me plaše motoristi, čak i kad voze propisno, bojim se da ih neću videti i pokositi autom.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija