Nikolić odlikovao Fidela Kastra i premijerku Jamajke

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je kubanskog lidera Fidela Kastra Ordenom Republike Srbije na lenti, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku".

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je kubanskog lidera Fidela Kastra Ordenom Republike Srbije na lenti, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku".

Nikolić je odlikovao Kastra za istaknute zasluge u razvijanju i učvršćivanju prijateljskih odnosa i saradnje između Srbije i Kube.

Za istaknute zasluge u razvijanju i učvršćivanju prijateljskih odnosa i saradnje između Srbije i Jamajke, Orednom Republike Srbije na lenti odlikovana je premijerka Jamajke Porša Simpson Miler.

Za natprosečno, uzorno i časno izvršavanje dužnosti i zadataka u oblastima odbrane i bezbednosti Nikolić je odlikovao Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Ordenom zasluga za odbranu i bezbednost drugog stepena.

Predsednik Nikolić je ukaze o odlikovanju potpisao 11. maja.

  • Y

    12.05.2015 20:44
    Ali, za Fidela bih se...
    ...složio. Ipak, reč je o legendi. Kao što bih se složio i da nam je preCednik i..., pa je to odlikovanje - iz tog razloga - više uvreda, nego čast.
  • antibot

    12.05.2015 13:59
    .
    Svaki dan me je sramota ko nam je preCednik.
  • Nebojša

    12.05.2015 12:17
    hej
    Neka neko onda obavesti Fidela i premijerku da su odlikovani od strane idiota, pošto verujem da oni ne čitaju Sl. glasnik RS!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija