Palma: Otvaranja vodopada u Jagodini početkom juna

Predsednik jagodinskog parlamenta Dragan Marković-Palma najavio je danas da će između 5. i 8. juna u tom gradu biti otvoren veštački vodopad, kao nova turistička ponuda.

Predsednik jagodinskog parlamenta Dragan Marković-Palma najavio je danas da će između 5. i 8. juna u tom gradu biti otvoren veštački vodopad, kao nova turistička ponuda.

Marković je rekao da se moraju osmisliti novi sadržaji kako bi se turisti privukli. "Došao sam na ideju da napravimo veštački vodopad koji nigde nisam video. Ja sam predlagač te ideje, dao sam vizuelno rešenje. Biće širok 12 metara, sedam metara će biti visina vodopada, gde će voda padati u bazen, sedam metara će ići ka vrhu, znači ukupno 14 metara vodene mreže", objasnio je Marković.

Marković je rekao da ga kritike i podsmesi, kojih je bilo kada je otvarao fontanu u tom gradu, neće omesti da osmišljava nove projekte, a u cilju privlačenja turista.

"Napravio sam fontanu u Jagodini i svi su mi se smejali, ali to me neće zaustaviti u novim projektima. Dnevno između 1.300 i 2.000 đaka dolaze na ekskurzije u Jagodinu", rekao je Marković. Dodao je i da u Srbiji ima dosta primera gde se samo kritikuje, a pritom ništa ne predlaže, kao što je projekat "Beograd na vodi".

  • Osoba M

    23.05.2015 16:52
    Izgleda da se 25 radnih sati dnevno isplatilo :)
  • 23.05.2015 12:50
    Đaci treba da idu u inostranstvo, da vide malo sveta, a ne ovaj krš i lom od Srbije... Više koristi bi imali da odu do Temišvara, nego u faking Jagodinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija